fbpx
[ beter kleurzicht ]

Enchroma, de bril voor kleurenblinden

De brillen van het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf EnChroma waren tot voor kort enkel online vanuit de Verenigde Staten te bestellen. Vanaf nu is dit verleden tijd. Focus Optiek Eine is één van de slechts twee Belgische opticiens die de veel geprezen kleurenblindbril van EnChroma aanmeet en verkoopt. Onze vakkennis in oogzorg, gecombineerd met de technologie van EnChroma, bieden wellicht een verbetering in het kleurenzicht en contrast voor 75% van de mensen met kleurenblindheid in België. Maak hier een afspraak om de EnChrome bril uit te proberen!

OPTISCH HULPMIDDEL

Het is goed te weten dat de kleurenblindbril een optisch hulpmiddel is voor mensen die kleurenblind zijn. De bril is geen remedie voor kleurenblindheid. De glazen zijn effectief voor ongeveer 4 van 5 rood/groene kleurenblinde mensen en bieden geen 100% kleurzicht. Het duurt ongeveer 5 tot 15 minuten voor het effect van de lenzen merkbaar is. Resultaten variëren afhankelijk van het type kleurenblindheid en per persoon.

Kom langs om de bril uit te proberen

DE KOSTEN VAN EEN ENCHROMA BRIL

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de specifieke kosten van een EnChroma kleurenblindbril. Helaas kunnen we daar niet direct antwoord op geven omdat dit afhankelijk is van uw specifieke wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om erachter te komen waar uw kleurenblindbril aan moet voldoen.

Wilt u deze bijvoorbeeld graag combineren met enkelvoudige of zelfs multifocale glazen? Dan heeft dat uiteraard invloed op de prijs. De vanaf prijs ligt momenteel op € 299,- maar voor een exacte prijsopgave vragen we u graag contact met ons op te nemen.

Doe de test

DENKT U DAT U OF UW ZOON OF DOCHTER LAST HEEFT VAN KLEURENBLINDHEID?

Doe dan de test op onze website. Bent u benieuwd of de EnChroma kleurenblindbril iets voor u is?

Focus Optiek Eine is door zijn ruime ervaring met deze bril de aangewezen opticien om u het juiste glas aan te meten voor de best mogelijke ondersteuning in uw kleurenzicht. Naast de standaard modellen van het merk zelf kunnen de EnChroma glazen door ons in bijna alle brillen uit onze collectie geplaatst worden, waardoor u de mooiste bril die u zich maar kunt wensen kan samenstellen.

Ook op sterkte en zélfs multifocaal.

[ testimonials ]

Onze klanten aan het woord

"Hartelijke ontvangst en persoonlijk advies. Heel tevreden met mijn aankoop!"
Machteld Descamps
"Absolute vriendelijke bediening en goeie service! Kwalitatieve zonnebrillen die je nergens anders in de streek kan vinden. Een aanrader!"
Valerie Snoeck
"Super service,klantvriendelijk en steeds met de nodige professioneel advies!Top zaak!"
Mariska Galba
"Proficiat voor de doorgedreven professionaliteit en dikke merci aan Nicole om tijdens het verlof er toch voor te zorgen dat mijn bril beschikbaar was !! Top."
Sandy Vermeulen

CONTACTGEGEVENS

Paul De Rycke
Nestor de Tierestraat 127
9700 Oudenaarde

T055 30 27 92
M0477 55 40 67 (noodgevallen)
Epaul@focusoptiekeine.be

.

OPENINGSUREN

MaandagGesloten
Dinsdag9u-12u30 en 14u-19u
Woensdag9u-12u30 en 14u-19u
Donderdag9u-12u30 en 14u-19u
Vrijdag9u-12u30 en 14u-19u
Zaterdag9u-12u30 en 14u-18u
ZondagGesloten

Oh hallo daar 👋
Wat leuk dat je hier even rondkijkt

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief & lees het als de eerste

Wij spammen niet! Lees onze [link]privacy beleid[/link] voor meer info.