fbpx
[ beter kleurzicht ]

Een bril voor kleurenblindheid

Kleurenblindheid kan grote ergernissen veroorzaken in het dagdagelijkse leven. Zo kunnen sommige gerechten er heel onappetijtelijk uitzien, maar is er ook moeite in het verkeer om verkeerslichten juist te interpreteren. Ook kinderen hebben het vaak lastig om mee te kunnen op school waar nieuwe dingen meestal aan de hand van kleuren worden aangeleerd. 

Jammer genoeg bestaat er geen genezing voor daltonisme, maar er zijn wel oplossingen om de tekortkomingen van kleurenblindheid te compenseren. Er zijn ondertussen zowel lenzen als brillen op de markt te vinden die het toelaten om meer kleuren te kunnen zien.  

Wilt u een bril voor kleurenblindheid uitproberen? Dat kan bij ons! 

Kom langs om de bril uit te proberen

De oplossing voor kleurenblindheid: bril van EnChroma

Zoals eerder al aangehaald, kan daltonimse helaas niet worden genezen. Toch bestaan er oplossingen die het leven met kleurenblindheid veel aangenamer maken, zoals een bril of contactlenzen. Afhankelijk van uw levensstijl en wensen, kan u zelf kiezen welke oplossing het beste bij u past 

EnChroma heeft een bril voor kleurenblindheid op de markt gebracht die door revolutionaire lenstechnologie ervoor zorgt dat mensen met roodgroen daltonisme meer kleuren kunnen waarnemen.  

De bril bevat een optische technologie die selectief golflengten van licht kan filteren op het precieze punt waar de overmatige overlapping van kleurgevoeligheid optreedt. De technologie zorgt voor meer contrast tussen de rode en groene kleursignalen, waardoor de symptomen van kleurenblindheid kunnen worden verlicht. Dit zorgt voor een hele nieuwe ervaring van de wereld.  

Probeer EnChroma bij ons!

Het handige aan een bril is dat u hem kan dragen wanneer u het nodig heeft. Hij zorgt uiteraard ook voor minder irritatie aan de ogen en heeft minder onderhoud nodig dan lenzen. Daarnaast kan u zelf een montuur kiezen dat bij uw stijl past.

Waar uw EnChroma bril kopen?

In België is de EnChroma technologie nog maar op twee plaatsen beschikbaar, waarvan Focus Optiek Eine er één is. Kom bij ons langs en dan bekijken we samen uw problemen en hoe we deze het beste kunnen oplossen.  

De lenzen van EnChroma kunnen we in verschillende monturen plaatsen, afhankelijk van uw smaak. Heeft u lenzen op sterkte nodig? Enkelvoudig of multifocaal? Dat is ook allemaal mogelijk in combinatie met de EnChroma technologie.  

Een EnChroma bril kan u bij ons verkrijgen vanaf €299,-. Deze prijs kan oplopen afhankelijk van het montuur of sterkte van de lenzenKom gerust eens langs om de bril te proberen en een prijsopgave op te laten stellen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren 

Neem contact op voor meer informatie

[ testimonials ]

Onze klanten aan het woord

"Hartelijke ontvangst en persoonlijk advies. Heel tevreden met mijn aankoop!"
Machteld Descamps
"Absolute vriendelijke bediening en goeie service! Kwalitatieve zonnebrillen die je nergens anders in de streek kan vinden. Een aanrader!"
Valerie Snoeck
"Super service,klantvriendelijk en steeds met de nodige professioneel advies!Top zaak!"
Mariska Galba
"Proficiat voor de doorgedreven professionaliteit en dikke merci aan Nicole om tijdens het verlof er toch voor te zorgen dat mijn bril beschikbaar was !! Top."
Sandy Vermeulen

CONTACTGEGEVENS

Paul De Rycke
Nestor de Tierestraat 127
9700 Oudenaarde

T055 30 27 92
M0477 55 40 67 (noodgevallen)
Epaul@focusoptiekeine.be

.

OPENINGSUREN

MaandagGesloten
Dinsdag9u-12u30 en 14u-19u
Woensdag9u-12u30 en 14u-19u
Donderdag9u-12u30 en 14u-19u
Vrijdag9u-12u30 en 14u-19u
Zaterdag9u-12u30 en 14u-18u
ZondagGesloten

Oh hallo daar 👋
Wat leuk dat je hier even rondkijkt

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief & lees het als de eerste

Wij spammen niet! Lees onze [link]privacy beleid[/link] voor meer info.