fbpx

Kies de lens die het best bij u past

U gebruikt uw ogen de hele dag door, van het moment dat u ’s morgens opstaat tot u ’s avonds gaat slapen. Uw ogen verdienen dan ook het beste.

Contactlenzen zijn in vele omstandigheden de beste oplossing om uw zicht te corrigeren. Ze bieden immers een ruim en natuurlijk gezichtsveld en garanderen een maximale vrijheid en comfort tijdens het werk, sporten of uitgaan.

Zin om eens contactlenzen uit te proberen?

Na intake gesprek en specifieke onderzoeken ( 20 min ) bepalen we de juiste lens. Manipulatie & onderhoud worden met geduld gecoacht ( 45 min )

Altijd op afspraak

Bel 055 30 27 92 of 0477 554 067 of per mail paul@focusoptiekeine.be

Bestel uw lenzen makkelijk online

Wij werken samen met Lens Online. Via hun platform bestelt u uw lenzen 24/7. U kan uw lenzen bij ons komen afhalen of bij u thuis laten leveren.

Veel gestelde vragen over lenzen

ZIJN CONTACTLENZEN GESCHIKT VOOR MIJ?

Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. Uw contactlensspecialist kan controleren of contactlenzen voor u een geschikte optie zijn. Hij of zij kan u ook uitleg geven over de verschillende typen lenzen die verkrijgbaar zijn, en u helpen om de lens te vinden die het best past bij uw levensstijl en de visuscorrectie die u nodig hebt. Er zijn lenzen voor het corrigeren van bij- of verziendheid, astigmatisme of ouderdomsverziendheid. Ook zijn er lenzen voor het veranderen van de kleur van uw ogen, al dan niet in combinatie met visuscorrectie. Het komt er dus op neer dat er voor vrijwel iedereen een geschikte contactlens te vinden is.

ZITTEN CONTACTLENZEN PRETTIG?

De technologie is enorm geëvolueerd en contactlenzen bestaan nu uit zachte materialen die zeer goed afgestemd zijn op de anatomie van het oog. Bij uw contactlensspecialist kunt u de lenzen proberen, aanraken en testen hoe ze aanvoelen. Er zijn ruim 100 miljoen mensen die elke dag contactlenzen dragen en heel tevreden zijn.

IK VIND HET EEN ENG IDEE OM IETS IN MIJN OOG TE DOEN

Het is normaal om wat zenuwachtig te zijn als u iets voor het eerst gaat proberen. Vraagt u zich af of het wel goed zal gaan en hoe het zal aanvoelen? Ook dat is heel normaal. Uw contactlensspecialist zal u bij dit proces begeleiden. U komt er vast al snel achter dat het allemaal veel makkelijker gaat dan u had verwacht. Kijk maar eens hoe eenvoudig de stappen voor het aanbrengen en uitnemen van contactlenzen zijn. De meeste mensen wennen heel snel aan hun lenzen en kunnen dan bijna niet meer geloven dat ze in het begin wat onzeker waren. In een mum van tijd draagt ook u contactlenzen zonder erbij na te denken.

IS HET NIET VEEL GEDOE OM CONTACTLENZEN GOED TE VERZORGEN / TE ONDERHOUDEN?

Daglenzen zijn heel praktisch: u brengt ze 's ochtends aan, neemt ze 's avonds weer uit en gooit ze daarna weg. Simpel! Maandlenzen dient u na het dragen schoon te maken. Dat kan op twee manieren: met een gebruiksvriendelijke alles-in-één-onderhoudsvloeistof of met een speciaal voor gevoelige ogen ontwikkelde vloeistof op basis van peroxide. Meer weten? Lees dan de tekst over het onderhouden van contactlenzen en raadpleeg uw contactlensspecialist.

[ testimonials ]

Onze klanten aan het woord

"Hartelijke ontvangst en persoonlijk advies. Heel tevreden met mijn aankoop!"
Machteld Descamps
"Absolute vriendelijke bediening en goeie service! Kwalitatieve zonnebrillen die je nergens anders in de streek kan vinden. Een aanrader!"
Valerie Snoeck
"Super service,klantvriendelijk en steeds met de nodige professioneel advies!Top zaak!"
Mariska Galba
"Proficiat voor de doorgedreven professionaliteit en dikke merci aan Nicole om tijdens het verlof er toch voor te zorgen dat mijn bril beschikbaar was !! Top."
Sandy Vermeulen

CONTACTGEGEVENS

Paul De Rycke
Nestor de Tierestraat 127
9700 Oudenaarde

T055 30 27 92
M0477 55 40 67 (noodgevallen)
Epaul@focusoptiekeine.be

.

OPENINGSUREN

MaandagGesloten
Dinsdag9u-12u30 en 14u-19u
Woensdag9u-12u30 en 14u-19u
Donderdag9u-12u30 en 14u-19u
Vrijdag9u-12u30 en 14u-19u
Zaterdag9u-12u30 en 14u-18u
ZondagGesloten

Oh hallo daar 👋
Wat leuk dat je hier even rondkijkt

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief & lees het als de eerste

Wij spammen niet! Lees onze [link]privacy beleid[/link] voor meer info.