fbpx

Perfect gezichtsvermogen dankzij precisie

Een goed zicht is geen vanzelfsprekendheid. Net als elk ander orgaan van het menselijk lichaam, is het noodzakelijk uw ogen gezond te houden om een zo optimaal mogelijk zicht te kunnen blijven garanderen. De basis hiervan is de keuze van de beste brillenglazen voor uw ogen ter behandeling of ter preventie van oogbeperkingen en problemen.

Bij de keuze van een bril overlopen we meerdere vragen. Eigenlijk is het alsof we een sandwich samenstellen. De algemene keuzes gaan over het type glas en de eigenschappen daarvan. Onder deze vragen vallen er meerdere sub-keuzes. Onder onze professionele begeleiding maakt u een keuze voor het glastype en design dat perfect bij u past!

HEB IK MULTIFOCALE GLAZEN NODIG?

Hebt u moeite met sms’jes, voedingsetiketten of andere kleine lettertjes lezen? Het is niet ongewoon dat mensen vanaf 45 jaar last krijgen van presbyopie of ouderdomsverziendheid. In de meeste gevallen biedt een eenvoudig oogonderzoek bij een opticien soelaas.

Met multifocale glazen zie je met slechts één bril scherp vanaf elke afstand. Bij dit type glazen is er een geleidelijke overgang van ver zien over middellange afstanden naar wat dichtbij is. Bovendien maken ze komaf met de zichtbare lijnen waarvan vaak sprake is bij bifocale glazen. Met dit naadloze design heeft niemand door dat u eigenlijk een multifocale bril draagt.

CORRIGEREN VAN VISIE

Draagt u reeds een bril? Heeft u toch last van dubbel of wazig zicht? Digitale apparaten zorgen ervoor dat onze ogen continue verschillende posities moeten aannemen, ze moeten schakelen tussen grote en kleine afstanden en vervolgens naar elkaar toe en val elkaar weg draaien. Dit zorgt voor een enorme ballast op onze ogen.

Het is perfect mogelijk om dit probleem op te lossen met een unifocale bril, in de volksmond gekend als leesbril. Echter bieden de indoor of beeldscherm glazen een veel ruimer zicht zodat het volledige beeldscherm scherp kan waargenomen worden. Dit zal bij een leesbril niet het geval zijn.

[ testimonials ]

Onze klanten aan het woord

"Hartelijke ontvangst en persoonlijk advies. Heel tevreden met mijn aankoop!"
Machteld Descamps
"Absolute vriendelijke bediening en goeie service! Kwalitatieve zonnebrillen die je nergens anders in de streek kan vinden. Een aanrader!"
Valerie Snoeck
"Super service,klantvriendelijk en steeds met de nodige professioneel advies!Top zaak!"
Mariska Galba
"Proficiat voor de doorgedreven professionaliteit en dikke merci aan Nicole om tijdens het verlof er toch voor te zorgen dat mijn bril beschikbaar was !! Top."
Sandy Vermeulen

CONTACTGEGEVENS

Paul De Rycke
Nestor de Tierestraat 127
9700 Oudenaarde

T055 30 27 92
M0477 55 40 67 (noodgevallen)
Epaul@focusoptiekeine.be

.

OPENINGSUREN

MaandagGesloten
Dinsdag9u-12u30 en 14u-18u30
Woensdag9u-12u30 en 14u-18u30
Donderdag9u-12u30 en 14u-18u30
Vrijdag9u-12u30 en 14u-18u30
Zaterdag9u-12u30 en 14u-17u
ZondagGesloten

Oh hallo daar 👋
Wat leuk dat je hier even rondkijkt

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief & lees het als de eerste

Wij spammen niet! Lees onze [link]privacy beleid[/link] voor meer info.