fbpx
[ beter kleurzicht ]

Enchroma, de bril voor kleurenblinden

Wereldwijd zijn 8% van de mannen en 0,5% van de vrouwen kleurenblind. Bent u daar één van? We weten hoe lastig het kan zijn in het dagelijkse leven. De natuur ontdekken, uw kleding combineren, moeilijkheden in het verkeer of op het werk en zeker als kind kan het vervelend zijn op school waar veel met kleur wordt gewerkt.  

Als tweede opticien in België kunnen wij u de welbekende oplossing uit Amerika aanbiedende EnChroma brilOnze vakkennis in oogzorg, gecombineerd met de technologie van EnChroma, bieden een verbetering in het kleurenzicht en contrast voor 75% van de mensen met kleurenblindheid in België. 

 Ook benieuwd? Kom langs om de bril uit te proberen! 

Kom langs om de bril uit te proberen

WAT IS ENCHROMA?

EnChroma is een onafhankelijk bedrijf uit Californië dat een gepatenteerde lenstechnologie ontwikkelde om het leven van mensen met kleurenblindheid te verbeteren. De lenzen die ze hebben ontwikkeld zijn een optisch hulpmiddel voor mensen met kleurenblindheid. Het is geen remedie.  

De glazen passen in verschillende monturen en kunnen ook op sterkte worden verkregen. De bril werkt niet voor alle soorten daltonisme. Ongeveer 4 op de 5 rood/groen kleurenblinden zullen hier een positief effect van ondervinden, al krijgen ze geen 100% kleurenzicht.  

Wanneer u de bril opzet kan het 5 tot 15 minuten duren voor het effect merkbaar is. De resultaten kunnen sterk variëren per persoon en afhankelijk van het type kleurenblindheid. 

DE KOSTEN VAN EEN ENCHROMA BRIL

Bent u ook benieuwd naar hoe de wereld er in kleur uitziet? U kan terecht bij ons voor uw EnChroma bril vanaf € 299,-Afhankelijk van uw specifieke wensen, zoals het montuur en het type glazen (enkelvoudig of multifocaal)kunnen deze kosten oplopen.  

Kom langs in onze winkel en we kijken samen aan welke eisen uw EnChroma bril moet voldoen. Zo kunnen we voor u een exacte prijsopgave opmaken. 

Heeft u nog vragen over de EnChroma bril? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Neem contact op voor meer informatie

[ testimonials ]

Onze klanten aan het woord

"Hartelijke ontvangst en persoonlijk advies. Heel tevreden met mijn aankoop!"
Machteld Descamps
"Absolute vriendelijke bediening en goeie service! Kwalitatieve zonnebrillen die je nergens anders in de streek kan vinden. Een aanrader!"
Valerie Snoeck
"Super service,klantvriendelijk en steeds met de nodige professioneel advies!Top zaak!"
Mariska Galba
"Proficiat voor de doorgedreven professionaliteit en dikke merci aan Nicole om tijdens het verlof er toch voor te zorgen dat mijn bril beschikbaar was !! Top."
Sandy Vermeulen

CONTACTGEGEVENS

Paul De Rycke
Nestor de Tierestraat 127
9700 Oudenaarde

T055 30 27 92
M0477 55 40 67 (noodgevallen)
Epaul@focusoptiekeine.be

.

OPENINGSUREN

MaandagGesloten
Dinsdag9u-12u30 en 14u-19u
Woensdag9u-12u30 en 14u-19u
Donderdag9u-12u30 en 14u-19u
Vrijdag9u-12u30 en 14u-19u
Zaterdag9u-12u30 en 14u-18u
ZondagGesloten

Oh hallo daar 👋
Wat leuk dat je hier even rondkijkt

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief & lees het als de eerste

Wij spammen niet! Lees onze [link]privacy beleid[/link] voor meer info.