CONTACTLENZEN

LENZEN DRAGEN ZONDER ZORGEN

CONTACTLENZEN

U gebruikt uw ogen de hele dag door, van het moment dat u 's morgens opstaat tot u 's avonds gaat slapen. Uw ogen verdienen dan ook het beste.

Contactlenzen zijn in vele omstandigheden de beste oplossing om uw zicht te corrigeren. Ze bieden immers een ruim en natuurlijk gezichtsveld en garanderen een maximale vrijheid en comfort tijdens het werk, sporten of uitgaan.KIES DE LENS DIE het best BIJ U PAST

Voor elke situatie kan uw Contact Lens Xpert Center u helpen de juiste keuze te maken.

U hebt moeite om zaken dichtbij of ver weg scherp te zien?
Het beeld dat u ziet is wazig en wat vervormd?
U hebt moeite met het lezen van de kleine lettertjes op korte afstand?

Kom vrijblijvend langs voor meer informatie.

ZIN OM CONTACTLENZEN UIT TE PROBEREN?

Contactlenzen dragen is niet griezelig.

Na intake gesprek en specifieke onderzoeken ( 20 min ) bepalen we de juiste lens. Manipulatie & onderhoud worden met geduld gecoacht ( 45 min )

Altijd op afspraak

Bel 055 30 27 92 of 0477 554 067

Mail paul@focusoptiekeine.be

Plan zelf je afspraak in via platform LensOnline Oudenaarde


Meest gestelde vragen

A

Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. Uw contactlensspecialist kan controleren of contactlenzen voor u een geschikte optie zijn. Hij of zij kan u ook uitleg geven over de verschillende typen lenzen die verkrijgbaar zijn, en u helpen om de lens te vinden die het best past bij uw levensstijl en de visuscorrectie die u nodig hebt. Er zijn lenzen voor het corrigeren van bij- of verziendheid, astigmatisme of ouderdomsverziendheid. Ook zijn er lenzen voor het veranderen van de kleur van uw ogen, al dan niet in combinatie met visuscorrectie. Het komt er dus op neer dat er voor vrijwel iedereen een geschikte contactlens te vinden is.

A

De technologie is enorm geëvolueerd en contactlenzen bestaan nu uit zachte materialen die zeer goed afgestemd zijn op de anatomie van het oog. Bij uw contactlensspecialist kunt u de lenzen proberen, aanraken en testen hoe ze aanvoelen. Er zijn ruim 100 miljoen mensen die elke dag contactlenzen dragen en heel tevreden zijn.

A

Het is normaal om wat zenuwachtig te zijn als u iets voor het eerst gaat proberen. Vraagt u zich af of het wel goed zal gaan en hoe het zal aanvoelen? Ook dat is heel normaal. Uw contactlensspecialist zal u bij dit proces begeleiden. U komt er vast al snel achter dat het allemaal veel makkelijker gaat dan u had verwacht. Kijk maar eens hoe eenvoudig de stappen voor het aanbrengen en uitnemen van contactlenzen zijn. De meeste mensen wennen heel snel aan hun lenzen en kunnen dan bijna niet meer geloven dat ze in het begin wat onzeker waren. In een mum van tijd draagt ook u contactlenzen zonder erbij na te denken.

A

Daglenzen zijn heel praktisch: u brengt ze 's ochtends aan, neemt ze 's avonds weer uit en gooit ze daarna weg. Simpel! Maandlenzen dient u na het dragen schoon te maken. Dat kan op twee manieren: met een gebruiksvriendelijke alles-in-één-onderhoudsvloeistof of met een speciaal voor gevoelige ogen ontwikkelde vloeistof op basis van peroxide. Meer weten? Lees dan de tekst over het onderhouden van contactlenzen en raadpleeg uw contactlensspecialist.


Tips & tricks

Contactlenzen inzetten en uitnemen

Contactlenzen inzetten en uitnemen is eenvoudig, maar vraagt wel wat oefening. Hier tonen we je hoe het moet, en waar je op moet letten.


LENSVERZORGING

Als je reeds drager bent van zachte contactlenzen, mag je deze pagina niet overslaan! Lees de tips om een veilig onderhoud te garanderen