ZWEMBRILLEN OP STERKTE

De Proteye Delta RX!


De brildragende zwemmer had tot voor kort de keuze tussen een kant-en-klare zwembril of een zeer beperkt aantal correctiezwembrillen. Deze laatste zien er niet al te snel uit en hebben beperkingen qua pasvorm en afdichting. De kant-en-klare zwembril heeft optische beperkingen vanwege het sterktebereik. Bovendien wordt er in het geval van de kant-en-klare zwembril geen rekening gehouden met de pupilafstand, wat dubbelzien veroorzaakt en daarmee onveilig wordt. Om maar helemaal niet te spreken van een sterkteverschil tussen het rechter- en het linkeroog, een cylindersterkte, prisma's enz...

Daarom heeft Proteye een goedogende zwembril ontwikkeld die geschikt is voor alle sterktes, zowel sferisch als torisch en die bovendien ook betaalbaar is. Om de optische eigenschappen te kunnen waarborgen wordt de Delta RX alleen via de opticien geleverd.


De Proteye Delta RX zwembril op maat!

De Delta RX is leverbaar in 4 verschillende kleuren en in 3 verschillende neusbrugmaten om daarmee een perfecte pasvorm en afdichting te garanderen. De glazen met iedere gewenste sterkte, kunnen tevens geleverd worden in de kleuren oranje, geel, grijs of bruin voor een contrastverhogende of een zonwerende werking. Bovendien zijn de glazen UV absorberend. De Delta RX wordt door Proteye voorzien van correctieglazen volgens de EN166 norm (voor veiligheidsbrillen) én de EN8980 norm (voor optische correctieglazen). Tevens voldoet de zwembril aan de BS5883 norm (voor zwembrillen).