ENCHROMA, DÉ BRIL VOOR KLEURENBLINDEN

De brillen van het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf EnChroma waren tot voor kort enkel online vanuit de Verenigde Staten te bestellen. Vanaf nu is dit verleden tijd. Focus Optiek Eine is één van de slechts twee Belgische opticiens die de veel geprezen kleurenblindbril van EnChroma aanmeet en verkoopt. Onze vakkennis in oogzorg, gecombineerd met de technologie van EnChroma, bieden wellicht een verbetering in het kleurenzicht en contrast voor 75% van de mensen met kleurenblindheid in België.


EnChroma bril als optisch hulpmiddel

Het is goed te weten dat de kleurenblindbril een optisch hulpmiddel is voor mensen die kleurenblind zijn. De bril is geen remedie voor kleurenblindheid. De glazen zijn effectief voor ongeveer 4 van 5 rood/groene kleurenblinde mensen en bieden geen 100% kleurzicht. Het duurt ongeveer 5 tot 15 minuten voor het effect van de lenzen merkbaar is. Resultaten variëren afhankelijk van het type kleurenblindheid en per persoon.
De kosten van een EnChroma bril

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de specifieke kosten van een EnChroma kleurenblindbril. Helaas kunnen we daar niet direct antwoord op geven omdat dit afhankelijk is van uw specifieke wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om erachter te komen waar uw kleurenblindbril aan moet voldoen.

Wilt u deze bijvoorbeeld graag combineren met enkelvoudige of zelfs multifocale glazen? Dan heeft dat uiteraard invloed op de prijs. De vanaf prijs ligt momenteel op € 299,- maar voor een exacte prijsopgave vragen we u graag contact met ons op te nemen.
DOE DE TEST!

Denkt u dat u of uw zoon of dochter last heeft van kleurenblindheid?

Doe dan de test op onze website. Bent u benieuwd of de EnChroma kleurenblindbril iets voor u is?

Focus Optiek Eine is door zijn ruime ervaring met deze bril de aangewezen opticien om u het juiste glas aan te meten voor de best mogelijke ondersteuning in uw kleurenzicht. Naast de standaard modellen van het merk zelf kunnen de EnChroma glazen door ons in bijna alle brillen uit onze collectie geplaatst worden, waardoor u de mooiste bril die u zich maar kunt wensen kan samenstellen.

Ook op sterkte en zélfs multifocaal.