BRILLEN

ONTDEK ONZE COLLECTIES

Brillen

Om zo lang mogelijk te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, schenk je in elke levensfase best voldoende aandacht aan jouw ogen. Dit kan door ze te allen tijde de juiste bescherming te bieden. Kies voor een kwaliteitsbril en laat je adviseren door een vakopticien. Zo maak je zelf het verschil, zowel op korte als op lange termijn.

Bij Focus Optiek Eine nemen we je met plezier mee op reis doorheen ons uitgebreid assortiment monturen.


MONTUREN
ZONNEBRILLEN
SPORTBRILLEN
ZWEMBRILLEN OP STERKTE
VEILIGHEIDSBRILLEN


Samen gaan we op zoek naar een bril die exact is afgestemd op jouw behoeften. Onze missie is pas geslaagd als we een bril vinden die 100% bij jouw persoonlijkheid past, waarvan het montuur perfect zit en waarvan de glazen jouw ogen een maximaal kijkcomfort bieden. Een perfect zicht is immers onontbeerlijk om optimaal te kunnen genieten van het leven.


Jouw perfecte bril in 9 stappen

Als vakopticien maken wij graag het verschil.

Daarom volgen we regelmatig bijscholingen en gebruiken de nieuwste apparatuur en technologie. Bovendien werken we met kwaliteitsglazen van Hoya. Deze toonaangevende brillenglazenfabrikant heeft altijd een stap voor op het vlak van innovatie en is een topspeler in kwaliteitsglazen. Zo garanderen wij je het beste draag- en kijkcomfort.

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, leggen we je graag uit aan de hand van deze 9 stappen.Hi-Vision Longlife glazen

Wist je dat UV-stralen van de zon jouw ogen kunnen beschadigen? Of dat blauw licht van mobiele apparaten en televisieschermen oogvermoeidheid kan veroorzaken?Sensity meekleurende glazen

Heb je vaak last van ogen die gevoelig zijn aan licht of vind je het onpraktisch om telkens opnieuw te moeten wisselen tussen je 'gewone' bril en je zonnebril? Dan bieden meekleurende Sensity-glazen de oplossing.